13.KAMBOÇYA İTHALAT-İHRACAT FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen, Kamboçya Ticaret Bakanlığı’nın Punom Pen Büyükelçiliği’ne ilettiği yazıda, 8-11 Aralık 2018 tarihinde Punom Pen’de 13.Kamboçya İthalat-İhracat Fuarı’nın (13th Cambodia Import-Export Products Exhibition 2018) düzenleneceğinin belirtildiği ve ilgili Fuar’a ticaretin geliştirilmesinden sorumlu resmi kuruluşlar ile özel sektör temsilcilerinin davet edildiği bildirilmektedir.

13.Kamboçya İthalat-İhracat Fuarı’na ilişkin Kamboçya Ticaret Bakanlığı’nın resmi yazısına ve broşürüne Birliğin (www.tobb.org.tr) web sitesi “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları /Yurt Dışı etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Resmi Yazı ve Broşür için tıklayınız