Dosyalar

2019 BATI AKDENİZ’İN FARK YARATAN KADIN GİRİŞİMCİLERİ YARIŞMASI

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından “2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması” düzenlenecektir.

2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması;  İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın, Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın, Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın ve Yöresine Değer Kazandıran Kadın olmak üzere 4 kategoride yapılacak. Yarışma Antalya, Afyon, Isparta, Burdur il ve ilçelerini de kapsayacak.

Tüm kadın girişimcilere açık olan yarışmaya başvuru yapmak isteyenler Ek’te yer alan şartname içeriğine göre başvuru formunu doldurarak, 22 Kasım 2019 tarihine kadar başvuru dosyası ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği’ne elden veya kargo ile adrese teslim edeceklerdir.

EK1: BİLGİ FORMU

EK2: BAŞVURU FORMU

Dosyalar

• EK-1 BİLGİ FORMU (200,58 KB)