46.BAĞDAT ULUSLARARASI FUARININ MİLLİ KATILIM ORGANİZASYONU HK.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, bu yıl 1-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Irak/Bağdat’ta düzenlenecek olan ’’46.BAĞDAT ULUSLARARASI FUARI’’nın milli katılım organizasyonunun Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuar, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın Yurtdışı Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Tebliğ çerçevesinde, katılım bedelinin yaklaşık %50’si 71.000’TLye kadar destek kapsamındadır. Katılım bedeli tahmini 310 US$/M2 olup, stand bedeline fuar alanı yer kirası, stand kurulumu, stand temizlik hizmetleri, m2 baz alınarak belli sayıda ücretsiz giriş kartı ve katalog giriş bedeli dahildir.

Her yıl 2 milyonu aşkın ziyaretçinin katıldığı Irak’taki en önemli ticaret organizasyonu olan ve bu yıl 17 ülkeden 700’ü aşkın firmanın katılımının beklendiği fuarda, her türlü ürün sergilenmektedir. Gıda maddeleri, Tarım ve Hayvancılık Ürünleri, Gıda İşleme ve Paketleme Makinaları, Hijyenik-Kozmetik Ürünler, Demir Çelik Ürünleri, Mobilya, Ev Tekstili, Dayanıklı Tüketim Malzemeleri, Araçüstü Ekipmanlar, İnşaat Malzemeleri, Otomotiv, Konfeksiyon, Turizm, Gayrimenkul ve Müteahhitlik, Medikal sektörlerinin öne çıktığı fuarda direkt satış imkanı da verilmektedir.

Fuara katılmak isteyen firmaların en geç 20 Haziran 2019 tarihine kadar https://forms.gle/mAM7pkzqpA1ZZArx9 adresinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

İrtibat:

Aydan HANÇER, Sultan BAYRAK

E-mail: aydanhancer@akib.org.tr, sultanbayrak@akib.org.tr

Tel: 0324 3263737 (dahili 1205, 1201)