TİRAN FİRMA EŞLEŞTİRME TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan yazıda, Tiran Sanayi ve Ticaret Odası’ndan alınan yazıya atfen, 28-29 Eylül 2017 tarihlerinde, Enterprise Europe Network kapsamında, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da, ”Tiran Firma Eşleştirme” etkinliğinin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu eşleştirme etkinliğinin ana konuları: altyapı, turizm, tarım ve tarımsal gıda, yenilik ve teknoloji olarak belirlenmiş olup, başta Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, Avusturya, Kosova olmak üzere diğer bölge ülkelerinin önde gelen şirketlerinin, ekonomi ve politika önderlerinin ve farklı alanlardaki seçim uzmanlarının bir araya gelme fırsatı bulacağı iletilmektedir.

İkili görüşmeler ve firma eşleştirmeleri sayesinde bölge firmaları arasında var olan işbirliklerinin artırılması ve yeni işbirliği imkanı yaratılması planlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve etkinlik programına www.b2match.eu/tiranabusinessmatching2017 linkinden ulaşılabilmektedir. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.