ANTALYA MOBİLYA FUARI 2018

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Otelciler Federasyonu, Antalya Mobilyacılar ve Lakeciler Odası, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin destekleri ile 03-07 Ekim 2018 tarihleri arasında ANTALYA MOBİLYA Mobilya, İç Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan ve mobilya sektöründe yeniliklerin ve güncel tasarımların geniş bir yelpazede tanıtılacağı fuarda, otel mobilyalarından ev tekstiline, yemek ve yatak odalarından bahçe mobilyalarına kadar çeşitli ürünlerin sergileneceği belirtilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.