ATIKSU ŞUBE YOLU BAĞLANTI EĞİTİMİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Atıksu Şube Yolu Bağlantı eğitimi verilecektir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Abone işleri Dairesi’nden odamıza ulaşan yazıda, “Atıksuların Kanalizasyon Şebekesine Deşarj Yönetmeliği 3. Bölüm 10 madde g,ğ bentleri gereğince; atıksu şube yolu yetki belgesine sahip kişi ve tüzel kişiler tarafından yapılmak zorundadır. Genel Müdürlüğümüz tarafından 2019 yılı içerisinde Atıksu Şube Yolu Bağlantı eğitimi verilmesi planlanmaktadır. Yeterli kişi sayısına ulaşılması halinde eğitim planı yapılacaktır” görüşleri belirtilmiştir.

Bu eğitimi almak isteyen üyelerimizin, 15 Mart 2018 tarihine kadar odamız Ticaret Şube Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.