DÜNYA HELAL ZİRVESİ 2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza ulaşan D-8 Genel Sekreterliği’nin 13.06.2018 tarihli e-postası ve 0411/9525 sayılı ilgili kayıtlı yazısında, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events iş birliğinde 29 Kasım- 02 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul Yeni Fuar Alanı / Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İTT) Helal Expo Fuarı düzenlenecektir.

Helal piyasasının bir araya geleceği en büyük etkinlik platformu olan 6. İİT Helal Expo fuarına , helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makine, islami yaşam ve muhafazakar moda gibi bir çok sektörden yaklaşık 250’yi aşan uluslararası firmanın katılımı beklenmektedir.

2017-2018 dönem başkanlığı ülkemiz tarafından yürütülen Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Teşkilatı, 6.İİT Helal Expo Fuarı’nın özel ortağı olup, fuar alanı içerisinde D-8 üye ülkelerinin firmaları için indirimli ücret uygulanacağı bir sergi alanı tahsis edilecektir.

Söz konusu fuara ilişkin resmi yazı, katılım formu ve fuar alanı Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler bölümünden temin edilebilmekte olup, etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://www.helalexpo.com.tr/ web sitesinden ulaşılabilmektedir.

İlgili fuara katılım sağlamak isteyen firmalar indirimli katılım ücretinden faydalanmalarını teminen Birliğimiz web sayfasında yer alan kayıt formunu doldurması ve 31 Temmuz 2018 tarihine kadar D-8 Sekretaryasına (Sn. Bilal Khan, E-posta: ea.bilal@developing8.org; Tel:02123561823/Dahili:23) iletmeleri gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.