HEDİYELİK EŞYA FUARI

İtalya’da “El sanatları, Yılbaşı alışverişi ve Hediye Günleri Fuarı”

Merkezi İstanbul’da bulunan “Türkiye’İtalyan Ticaret Odası” tarafından gönderilen 04,10,2007 tarihli yazıda İtalya’da her sene Yılbaşı öncesi düzenlenen halka açık iki “Uluslar arası tüketici fuarı” hakkında bilgi verilmekte olup; “El sanatları, Yılbaşı alışverişi ve Hediye Günleri Fuarı” olarak adlandırılabilecek fuarların Noel ve Yılbaşı zamanlarında yapılması itibariyle çok yoğun ziyaretçi akınına uğradığı belirtilmektedir. 01 – 09 Aralık 2007 tarihlerinde Milano’da, 13 – 16 Aralık 2007 tarihlerinde de Roma’da halka açık ve ücretsiz biçimde düzenlenecek olan fuarların haftanın tüm günlerinde açık olacağı belirtilmektedir. Yazıda devamla Milano’daki fuara 3 milyon, Roma’daki fuara ise 200 bin ziyaretçinin öngörülen sayı olduğuna dikkat çekilerek ülkemizde de bu önemli organizasyonun duyurulması için destek talep edilmektedir. Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi almak isteyen Odamız üyelerinin Türkiye’İtalyan Ticaret Odası’nın 0212 244 22 68 no lu telefonu, 0 212 252 58 85 no’lu faks telefonu veya bahar@cciist.com adresinden Bahar GÜLTEKİN’e ulaşması gerekmektedir.