İSRAİL – IMTM ULUSLARARASI AKDENİZ TURİZM FUARINA ZİYARET

Odamız tarafından Israil-Tel Aviv’de 07-08 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan IMTM- 23. International Mediterranean Tourism Market (IMTM)-Uluslararası Akdeniz Turizm Fuarı’na ziyaret organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Geçmişte İsrailli turistlerin ilgi gösterdiği ülkelerden biri olarak yılda yaklaşık 500 bin İsrailli turistin ağırlandığı ülkemizde, 2010 yılı sonrasında bu sayı 80 binlere düşmüş, ancak hükümetin son dönemlerdeki girişimleri ile Türkiye-İsrail ilişkilerinin normalleşme sürecine girdiği ve önümüzdeki yıl yaklaşık 260 bin kişi seviyesinde turizm talebinin olduğu öngörülmektedir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 7 yıl sonra ilk kez tekrar büyük bir stantla katılacağı ve üst düzey bir katılım organizasyonunun planlandığı Uluslararası Akdeniz Turizm Fuarı (IMTM) ziyareti için hazırlanmış olan programın katılım bedeli otel tercihi ve katılımcı sayısına bağlı olarak değişeceğinden yaklaşık olarak belirlenmiş olup; gidiş-dönüş uçak bileti, fuar ziyareti, tüm transfer masrafları, rehberlik hizmetleri, seyahat sağlık sigortaları ve 4 yıldız otelde 2 gece kahvaltı dahil, çift kişilik odada konaklamalarda kişi başı 2000 TL (500 Euro), tek kişilik konaklamalarda kişi başı  2500 TL (625 Euro)’dir.

İsrail’le giriş için vize alınması gerekeceğinden, işlemlerin gecikmemesi için söz konusu programa katılmak isteyen üyelerimizin,   20 Ocak 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları ve 1000 TL avans bedeli ödeyerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

İrtibat:
Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü
Tel: 0242 5121697 (Dahili 203)
Faks: 0242 5136907
turizm@altso.org.tr