İSTANBUL KIRTASİYE OFİS 2017 FUARI

İstanbul Kırtasiye Ofis 2017 Fuarı, 22 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nda gerçekleştirilecek.

İstanbul Kırtasiye Ofis 2017 Fuarı, TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ve Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) iş birliğiyle 22 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de gerçekleştirilecektir.

Okul, kırtasiye, kağıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründen yaklaşık 200 firmanın katılımı ile 120.000 m2 kapalı alanda düzenlenecek olan fuar aşağıdaki kapsamlardan oluşmaktadır.

Fuar Kapsamı
Teşhir Stantları ve Raflar
Yazı Tahtaları, Pano ve Toplantı Sunum Ürünleri
Yazı ve Çizim Gereçleri

Sektörde yeni ürünleri ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme; ürünleri karşılaştırarak analiz etme; ulusal ve uluslararası toptancı ve perakendecilerle tanışma ve işbirliği fırsatını değerlendirme imkanı sunan söz konusu fuar ile ilgili detaylı bilgiye http://kirtasiyeofisfuari.com/ web adresinden ulaşabilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.