Dosyalar

ITB TURİZM FUARINA KOSGEB DESTEKLİ İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU

Odamız tarafından 08-11 Mart 2016 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na İş Gezisi organize edilmiştir.

Gelecek yılın turizm kararlarının, gelecek yılların eğilim ve gelişimlerinin belirlenmesi nedeniyle Borsa olarak anılan söz konusu fuara yapılacak iş gezisi programı, sadece fuar ziyareti ile kalmayarak, turizm ve seyahat meslek kuruluşlarına ziyaret ve ikili görüşmeleri de içermekte olup, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında gerçekleştirilecektir.

Destek kapsamında, iş gezisi düzenlenen iş kollarında (Turizm, Tur Operatörleri, Seyahat Acentaları, Konaklama, Yurtdışı Eğitim ve Staj Organizasyonu) faaliyet gösteren KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve Destek Yol Haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50’si KOSGEB tarafından karşılanmaktadır.

Taslak programı ve katılım bedeli ekte yer alan söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki başvuru formunu doldurarak, en geç 15 Ocak 2016 mesai bitimine kadar Odamıza iletilmeleri gerekmektedir. EK1: Taslak Program

EK2: Başvuru Formu

İrtibat:
Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü
Tel: 0242 5121697
Faks: 0242 5136907
E-mail: turizm@altso.org.tr

Dosyalar

• EK1: Taslak Program (40,00 KB)
  • EK2: Başvuru Formu (60,50 KB)