Dosyalar

KOSGEB DESTEKLİ LİTVANYA İŞ GEZİSİ DUYURUSU

Odamız tarafından 09-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Litvanya’ya KOSGEB Destekli İş Gezisi düzenlenecektir.

Vilnius ve Trakai şehirlerinde resmi ziyaretler, görüşmeler ve toplantıların gerçekleştirileceği bu gezi ile amacımız, firmalarımızın, bölgemizin ve ülkemizin tanıtımını yapmak, firmalarımızın üretim, pazarlama, ithalat ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesi yönünde ticari vizyonunu geliştirmek ve iş olanakları ve yatırım fırsatları hakkında fikir edinebilmektir.

KOSGEB Destekli Yurtdışı İş Gezisi kapsamında düzenlenecek olan programın katılım bedeli katılımcı sayısına bağlı olarak; Antalya-İstanbul-Vilnius-İstanbul-Antalya gidiş-dönüş uçak bileti, resmi kurum ziyaret organizasyonu, tüm transfer masrafları, rehberlik hizmetleri ve oda kahvaltı konaklamalar fiyata dahil olup, çift kişilik odada konaklamalarda kişi başı 740 – 800 Euro, tek kişilik konaklamalarda 835 – 900 Euro fiyat aralığındadır. KOSGEB gereklerini yerine getiren katılımcılar, KOSGEB’ten firma başına program bedelinin yarısını (maximum 3.000 TL’ye kadarını) geri alabileceklerdir.

Henüz taslak aşamasında olan programın içeriği katılımcı firmaların sektörlerine göre oluşturulacaktır. KOSGEB Desteği’ne başvurulabilmesi için, gezinin konusu ile ilgili sektörlerde faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firma şartı aranmakta olup, ilgilenen üyelerimizin 09 Ekim 2017 Pazartesi günü öğlene kadar ekte yer alan katılım formu ile birlikte 300 Euro avans bedeli ödeyerek başvurmaları rica olunur. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EK1: Katılım Formu için tıklayınız

EK2: Program için tıklayınız

İrtibat:

Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Şubesi

Tel: 0242 5121697 / dahili 203 – 217

Faks: 0242 5136907,

E-mail: turizm@altso.org.tr

EKLER

• Ek1-Katılım Formu (72,50 KB)
  • Ek2-Program (63,50 KB)