LETONYALI FİRMA ORTAK ARIYOR

Mono gübreler, torf tabaka ve torf yosunu, organik torf humus gübreler gibi ürün çeşitleri alanında faaliyet gösteren Leton Firması

Letonya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği’nden, Letonya Alanya Fahri Konsolosluğu aracılığıyla Odamıza iletilen yazıda, Letonyalı bir firmanın işbirliği yapmak üzere ortak aradığı bildirilmiştir. Yazıda, gübre üretiminde Kuzey Avrupa’da lider durumunda olan NPK EXPERT isimli firmanın, Asya, Batı Afrika, Doğru Afrika, Latin Amerika ve Avrupa’da birçok ülkeye gübre satışı yaptığı, 2016 yılında daha da genişlemek amacıyla yeni Pazar arayışında olduğu belirtilmiştir. Mono gübreler, torf tabaka ve torf yosunu, organik torf humus gübreler gibi ürün çeşitleri bulunan firmanın, Türkiye pazarına giriş yapabilmek için ilk etapta tarım ve bahçecilik alanında distribütörlük yapabilecek firmalarla işbirliği yapmak üzere ortak aradığı belirtilmiştir.

Konu ile ilgilenen üyelerimizin, aşağıdaki iletişim bilgilerinden Büyükelçilik’le irtibata geçmesi gerekmektedir. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.  Firma Bilgileri
SIA “NPK Expert”
Complex Fertilizers