Dosyalar

MÜ-YAP VE MÜYORBİR’DEN KONAKLAMA TESİSLERİNE KAMPANYA DUYURUSU

MÜ-YAP ve MÜYORBİR Meslek Birlikleri Ortak Lisanslama Birimi’nden Odamıza gelen yazıda, konaklama tesislerinin müzik yayını lisans sözleşmeleri için geçici süreli bir kampanya başlatıldığı bildirilmiştir.

Yazıda, MÜ-YAP Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği ile MÜYORBİR Müzik Yorumcuları Meslek Birliği’nin konaklama tesisleri ile imzalanacak lisans sözleşmeleri bakımından uygulamakta olduğu indirimli bedellerin yılsonuna (31.12.2019 tarihine) kadar başvurulması halinde, tüm konaklama tesislerine uygulanması şeklinde bir kampanya başlatma kararı aldığı bildirilmektedir.

Kampanyadan faydalanabilmek için Konaklama tesislerinin 31.12.2019 tarihine kadar başvuru yapmaları ve lisans sözleşmesini imzalayarak Meslek Birliklerine teslim etmiş olmaları gerektiği, başlatılan kampanya ve kampanyaya katılım şartları ile ilgili detaylı bilgilerin www.mu-yap.org ve www.muyorbir.org.tr internet sitelerinden veya Müyap ve Müyorbir Meslek  Birliklerinin Ortak Lisanslama Biriminden (e-posta: mlb@mlb.org.tr, Tel: 0212-2438214) alınabileceği ifade edilmektedir.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen üyelerimizin ekteki başvuru formunu doldurarak, MÜ-YAP ve MÜYORBİR meslek birliklerinin ortak lisanslama birimine iletmeleri gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek: Başvuru Formu

EKLER

• Ek: Başvuru Formu (2,60 MB)