TOBB DAN ALANYA YA 3 MİLYON 600 BİN TL DAHA

TOBB Nefes Kredisi” adı altında Alanya’daki KOBİ’lere dağıtılan ve gördüğü ilgi nedeniyle kısa sürede tükenen 7 Milyon 2000 bin TL’ye ek olarak 3 Milyon 600 Bin TL daha dağıtılacağını açıklandı. Yeni limitin de yine Ziraat Bankası ve Denizbank Şubeleri aracılığıyla temin edilebilecek

İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerinde kredi faizlerinin olduğundan hareketle,  KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere TOBB, “TOBB Nefes Kredisi” adı altında TC Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile bir protokol imzalamıştı. Ancak kredi yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede tükenmişti. TOBB 3 Milyon 600 Bin TL daha limit ayırdı.  Bu protokolün hedef kitlesi olan odamız üyeleri, TC Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş.’nin Alanya’mızda bulunan tüm şubelerinden başvuruda bulunabileceklerdir.