TURİZM EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizin önemli gelir kaynaklarından turizm sektöründeki hizmet kalitesini arttırmak amacıyla sektördeki çalışanların belgelendirilmesine yönelik Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı katılım belgeli kurs programları düzenlemekteyiz.

Bu eğitimlerle üyelerimizin kalifiye eleman sağlamasını ve personel altyapılarını güçlendirmesini ayrıca istihdam olanaklarını arttırmayı hedeflemekteyiz.

Bu amaçla aşağıda belirttiğimiz mesleki eğitim konularında kurslar açılması düşünülmektedir.

-ÖN BÜRO

-KAT HİZMETLERİ

-YİYECEK ÜRETİMİ

-YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ

Kurslara kayıt için 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile birlikte Odamız 2.kat Eğitim ve Kariyer Şubesine gelerek Eğitim kayıt formu doldurmak gerekmektedir. 6 gün sürecek olan kurslar yeterli sayıda katılımcı sağlandığı takdirde açılabilecek olup, ücretsizdir. Kurslar için son başvuru tarihi 04/05/2018 dir.