TÜRKİYE-SIRBİSTAN TARIM İŞ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan yazıda, 24-25 Ağustos 2017 tarihlerinde T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA’nın teşrifleriyle Türkiye-Sırbistan Tarım İş Forumunun gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Daha önce Gürcistan, İran, Ukrayna, Çekya, Azerbaycan, Arnavutluk, Afrika Kıtası ve Arap Dünyasında başarı bir şekilde gerçekleştirildiği ifade edilen Tarım İş Forumlarının, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalara karşılıklı diyalog ve işbirliği imkânı sağladığı bildirilmektedir.

Söz konusu Foruma katılmak isteyen firma temsilcilerinin en geç 04.08.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar dispazar@tarim.gov.tr adresine ön kayıt yaptırmaları ve irtibat kişisine (Damla Tufan, Tel:0312-2182226, E-posta: damla.tufan@tobb.org.tr ) iletişim bilgilerinden bilgi verilmesi gerektiği ifade edilmektedir. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.