Dosyalar

TÜRKİYE VE ARAP ÜLKELERİ İŞBİRLİĞİ FUARLARI

4. Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 2. Türk – Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı ve 1. Türk – Arap Otel, Kafe, Pastane Ekipmanları, Ağırlama, Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, 02- 05 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde.

TURAB Fuarcılık tarafından 02- 05 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak 4. Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 2. Türk – Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı ve 1. Türk – Arap Otel, Kafe, Pastane Ekipmanları, Ağırlama, Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, İşbirliği ve Alım Heyeti Organizasyonu gerçekleştirilecektir.

TURAB Fuarcılık, Türk-Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) desteği ile Türkiye ve Arap ülkeleri arasında proje üretmek, Türk ve Arap iş adamlarını bir araya getirmek, Arap Ülkelerini ziyaret etmek, Türk ve Arap İş Adamları heyetlerini Türkiye’de ve yurtdışında buluşturmak amacıyla kurulmuştur.

Katılımcı firmaların KOSGEB Desteğinden yararlanabileceği söz konusu organizasyon, Ekonomi Bakanlığı destekli olup, organizatör firmanın yanı sıra Bakanlığın da organizasyona Alım Heyeti getireceği belirtilmiştir.

Toplamda Arap Ülkelerinden 500’ün üzerinde firmanın getirilmesi planlanan söz konusu organizasyonda alım heyeti ve yatırımcı getirilecek başlıca ülkeler; Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Cezayir, Irak, Umman, Ürdün, Filistin, Lübnan, Bahreyn, Libya, Kuveyt, Mısır, Sudan, Tunus, Yemen, Cibuti, Moritanya, Somali ve Katar olarak belirtilmiştir.

Fuara katılan firmalara Turabexpo web sayfasındaki (http://www.turabfair.com ) sanal fuarda 12 ay ücretsiz yer verileceği ve fuar sonrasında da danışmanlık hizmeti verilmeye devam edileceği belirtilen organizasyonla ilgili detaylı bilgiye https://www.turabexpo.com/tr/ web adresinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek1: Organizasyon Detayı

Ek2: Organizasyona Katılım Ücret Bilgisi

Dosyalar

• Ek1: Organizasyon Detayı (555,83 KB)