ALTSO DAN E-ODA UYGULAMASI

ODA İŞLEMLERİ ELEKTRONİK ORTAMDA Oda hizmetlerinin daha hızlı ve seri olması için, bu hizmetlerin bir bölümünün internet ortamında verilmesine yönelik çalışmalarını sürdüren ALTSO da aidat sorgulama ve tahsilatı dahil bir çok hizmetin online olarak yapılmasına başlandı.

Yapılan çalışmalar kapsamında başlatılan e-oda uygulaması ile üye firmalar hakkında ve oteller hakkında bilgi sorgulaması yapılabilmekte, üyelerin tahakkuk etmiş aidatları sorgulanabilmekte ve vadesi geçmemiş aidat borçları da kredi kartı, havale veya eft yolu ile ödenebilmektedir. Konu ile ilgili bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Kerim TAÇ, oda olarak teknolojiyi yakından takip ederek Oda çalışmalarında kullanamaya çalıştıklarını, bu kapsamda Alanya nın kurumsal ilk web sayfalarından birisi olan Odamız Web sayfasını da sürekli geliştirerek güncellediklerini, oda ve Alanya ile ilgili her türlü yayın, bilgi ve raporlara geniş bir şekilde yer verdiklerini söyledi. TAÇ , her gün ortalama 3.500-4.000 kişinin ziyaret ettiği web sayfasın da bu sayının her geçen arttığını belirterek, Oda olarak bu internet altyapısının güçlendirilerek internet ortamında verilen hizmetleri de her geçen gün iyileştirdiklerini ifade etti. Bu kapsamda son olarak e-Oda uygulaması başlattıklarını söyleyen TAÇ, uygulama ile üyelerimiz odamıza gelemden aidat borçlarını öğrenebilecek, vadesi geçmeyen borçlarını da günün 24 saati beklemeden online olarak EFT, Havale veya kredi kartı kullanarak ödeyebileceklerini belirtti E- ODA UYGULAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ….

* Alanya Otelleri Arama
* Üye Firma Arama