ALTSO HEYETİ ITB BERLİN FUARI’NDA

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU ALANYA STANDI’NDA

Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ITB Uluslararası Turizm Fuarı’nda, ALTAV ve ALTİD ile birlikte stant açan ALTSO, fuar temaslarına başladı.  04 Mart 2015 Çarşamba günü fuarın açılışı yapılırken Alanya heyeti, ALTAV,  ALTİD ve ALTSO’nun birlikte açtığı stantta Alanya’yı tanıtıyor.

Dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Uluslararası Turizm Fuarı, 04 Mart Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilere açtı. ALTAV , ALTİD ve ALTSO’nun aynı stantta tanıtım yaptığı fuarda, ilk gün Alanya standı çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. Stantta, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkanı Faik Kaptanoğlu ve  Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ziyaretçileri karşılıyor.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU STANDI ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ITB Uluslararası Turizm Fuarı’nda yer alan Alanya standını ziyaret ederek, Alanya heyetiyle görüştü. Bakan Çavuşoğlu, Alanya standında yapılan tanıtımın oldukça profesyonel olduğuna dikkat çekerek, heyetle fikir alışverişinde bulundu. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise Bakan Çavuşoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, tanıtım çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ITB Uluslararası Turizm Fuarı’nda yer alan Alanya standını ilk gün, Bakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Valisi Muammer Türker, Gazipaşa eski Kaymakamı şimdiki İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu başta olmak üzere çok sayıda kişiyi ağırlayan Alanya standı, ziyaretçilerden tam not aldı.
İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

Fuarda ayrıca, 2015 turizm sezonu öncesi Thomas Cook’tan Raldy de Haan ve Giorgio Volpe ile Öger Tours’dan Altan Tarakçı ile ALTSO heyeti çeşitli ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde, turizm sezonu hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Alanya hakkında da bilgi verildi.

ŞAHİN: “ALANYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITIYORUZ”

Fuar hakkında bilgi veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ITB Uluslararası Turizm Fuarı’nın dünyanın en büyük fuarlarından biri olduğuna dikkat çekerek, 186 ülkenin fuarda stant açtığını söyledi.
ALTAV ve ALTİD ile birlikte ortak tanıtım yaptıklarını dile getiren Başkan Şahin, ALTSO’nun yaptığı iş gezilerine de değindi. ALTSO üyelerinin iş gezileri sayesinde yurt dışında ikili görüşmeler anlamında önemli fırsatlar yakaladığını vurgulayan Şahin, “Üyelerimiz yurt dışına gerçekleştirdiğimiz iş gezilerinde, yurt dışında yapılan üretimi yerinde inceleyip, son teknolojiyi yakından takip ediyorlar” dedi.
Başkan Şahin, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu’nun 04 Mart 2015 Çarşamba günü akşamı resepsiyon düzenlediği ve ALTSO heyetini de resepsiyona davet ettiğini belirterek, “Sayın büyükelçimize nazik davetinden dolayı teşekkür ederim. ALTSO Heyeti olarak resepsiyondaki yerimizi alacağız” dedi.

ALTSO HEYETİNDE KİMLER VAR?

ALTSO heyetinde, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Bilal Sözen, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Kanal A Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dizdaroğlu, ALTSO Meclis Üyeleri, ALTSO üyeleri ve gazeteciler yer alıyor.

ETİKET

ALTSO HEYETİ ITB BERLİN FUARI’NDA