ALTSO, TÜREL’İ SİVİL TOPLUM ÖGRÜTLERİYLE BULUŞTURDU

TÜREL: “ALTSO, ALANYA’NIN EN ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 01 Şubat 2015 Pazar günü saat 19:00’da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ütopia Clup’ta düzenlenen yemekli toplantıyla Alanya’da bulunan sivil toplum örgütleriyle buluştu.

Türel, yemekten önce de saat 17:00’de ALTSO’da bir basın toplantısı düzenleyerek, Alanya’ya yapılan yatırımlardan ve Türkler’e yapılacak olan hal projesinde ALTSO’nun öneminden bahsetti.
Oba beldesinde bulunan Ütopia Clup’ta düzenlenen yemeğe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra Antalya Milletvekili Sadık Badak, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Meclis Üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
ŞAHİN: “ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Türel’in siyasi çekişmeleri bir yana bırakarak Antalya’yı hizmet anlamında en yüksek noktaya çıkardığını söyledi. Şahin, “Hizmet anlamında, şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak bu koordinasyonun sağlıklı biçimde oluşturulması ve devam etmesi konusunda üzerimize düşen görevi tüm gayretimizle yapıyoruz” dedi.
ŞAHİN: “TÜREL BİZE MÜJDELER VERDİ”

Şahin, katı atık çöp tesisi, ulaşım gibi konularda Alanya’ya müjdeler veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Şahin, Türel’in özveriyle çalıştığını ve Alanya için elinden gelen her türlü desteği verdiğini belirterek, Türel ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla birlik içinde Alanya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.
TÜREL’DEN ALTSO’YA ÖVGÜ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise konuşmasında ALTSO’ya düzenlenen toplantıdan dolayı teşekkür etti. ALTSO’nun Alanya için yapılan çalışmalarda her zaman en önde yer aldığını belirten Türel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in, hal projesi başta olmak üzere her projede elinden gelen gayreti gösterdiğini dile getirdi.
TÜREL: “HAL PROJESİ ALTSO ÖNDERLİĞİNDE YAPILIYOR”

Türkler Mahallesi’ne yapımı planlanan yeni toptancı halinin ALTSO önderliğinde yapıldığına dikkat çeken Türel, “Alanya’ya yapılacak olan hal projesiyle yakından ilgileniyoruz. Zaten Mehmet başkanımız sağolsun bizim ricamızı kırmadı projeye önderlik yapıyor. İnşallah Alanya’ya modern bir hal kazandıracağız” diye konuştu.
Toplantıda konuşan Antalya Milletvekili Sadık Badak ve Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven ise ALTSO’nun düzenlediği organizasyonla sivil toplum örgütleriyle bir arada olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, ALTSO’ya organizasyon için teşekkür ettiler.
ŞAHİN’DEN TÜREL’E HEDİYE

Ütopia Clup’ta gerçekleşirilen yemekten önce saat 17:00’de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ALTSO’yu ziyaret ederek, basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Alanya’ya yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Türel, toplantının ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e, Antalya’ya özgü reçel hediye etti.
Şahin ise Türel’e Alanya’ya özgü ipek böceği kozasından yapılmış bir tablo hediye etti.

ALTSO, TÜREL’İ SİVİL TOPLUM ÖGRÜTLERİYLE BULUŞTURDU