G.PAŞA HAVALİMANI SEVİNÇ YARATTI

EMEĞİ GEÇENLERE ODAMIZDAN TEŞEKKÜR    Odamız Yönetim Kurulu, Alanya-Gazipaşa Havalimanı ihalesinin onaylanmasındaki çalışmalarından ötürü  emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Odamız Yönetim Kurulu, Alanya-Gazipaşa Havalimanı ihalesinin onaylanmasındaki çalışmalarından ötürü  emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.   Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Oda Başkanımız Kerim Taç, uzun ve bir o kadar da zorlu bir sürecin ardından Alanya-Gazipaşa Havalimanı ihalesinin onaylanmasının yöremiz adına çok önemli ve büyük bir adım olduğuna işaret etti.   Taç, havalimanının yapımına başlandığı günden bu yana emeği geçen tüm siyasi partilere, Ulaştırma Eski Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’a, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, mevcut Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a AKP  Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na ve AKP İlçe teşkilatının yanı sıra bu yolda emek harcayan herkese teşekkürü borç bildiklerini söyledi.   Taç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı’nın en kısa sürede açılmasıyla birlikte Alanya ve Gazipaşa çevresinin ekonomik gelişiminin artacağına ve yörenin ticaret hacminin büyüyeceğini sözlerine ekledi.