KİŞİSEL EĞİTİM PROGRAMI DEVAM EDİYOR

İŞLETMELERDE KURUM KÜLTÜRÜNÜN OLUŞTURULMASI EĞİTİMİ YAPILDI Odamız tarafından programlanan “Kişisel Eğitim Seminerleri” Devam ediyor . Bu çerçevede işletmelerde Kurum Kültürünün oluşturulması konulu eğitim semineri 22 Kasım 2008 Cumartesi günü gerçekleştirildi.  Seminerde ayrıca  bir önceki seminere katılanların da katılım belgeleri Oda Yönetim kurulu Başkanımız Kerim Taç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Kayhan’ın katılımıyla verildi.

Odamız tarafından, üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen eğitim programına konuşmacı olarak Dr. Meral Arık TOPRAK katıldı. Dr Meral Toprak Odamızın eğitim faaliyetlerinin Türkiye’de örnek teşkil ettiğini ve bu manada Odamız yönetiminin bu başarılı çalılşmalarına devam temennisinde bulundu. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Taç da, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “ALTSO Sürekli Eğitim Merkezi” kurduklarını ve 10 yıl gibi kısa sürexde toplam 16 bin sertifika dağıttıklarını söyledi. Taç yönetim olarak eğitim çalışmalarına çok önem verdiklerini de sözlerine ekledi. Eğitime ilişkin bir değerlendirme yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Taç, “Küçük ya da aile şirketi özelliğine sahip  işletmelerin varlıklarını uzun süre devam ettirebilmeleri, ekonomik hareketlilik ve değişen piyasa koşullarından fazla etkilenmeden ayakta kalabilmelerinin şartı olan ‘’kurumsallaşma’’ konusu ile şirket yönetiminin temel kurallarının işleneceği eğitim programları ilgililer için büyük önem taşımakta. Bu manada kişisel eğitim programımızın bu bölümünde  işletmelerde “Kurum Kültürünün Oluşturulması” semineri uygun görüldü ,20 Aralık 2008  Cumartesi  “Müşteri İlişkileri Yönetimi Ve Birebir Pazarlama”  ve 03 Ocak 2009  Cumartesi   “Güzel Konuşma Ve Beden Dili”kursları ile devam edecek” dedi.