ŞAHİN: “ALANYA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ŞEHİR”

1990

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO)  Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre meclis toplantısının onur konuğu olurken, Başkan Şahin, Alanya’nın güvenli ve huzurlu bir kent haline gelmesindeki büyük emekleri nedeniyle Başsavcı Emre’ye bir plaket takdim etti.

Şahin, bir turizm kenti olan Alanya’da gerçekleştirdiği birbirinden başarılı operasyonlarla huzur ve güvenin tesis edilmesindeki büyük katkıları olan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’nin yanı sıra emniyet ve jandarma ekiplerinin da başarılarını dile getirdi. Modern bir adliye sarayının da Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’nin çabalarıyla Alanya’ya kazandırıldığına dikkat çeken ALTSO Meclis Üyeleri, ekonomik kalkınmada huzur ve asayişin önemine vurgu yaptılar.

ŞAHİN VE EMRE’DEN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Öte yandan hem ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, hem de Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre Alanya’nın hem modern bir Adiye Sarayına kavuşmasında hem de huzurlu ve güvenli bir kent olmasında Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun en büyük paya sahip olduğunu belirterek, “Sayın bakanımız sayesinde tüm bölgede olduğu gibi Alanya’da da yatırımlar çok hızlı hayata geçiriliyor. Buradan kendisine teşekkür etmeyi borç biliriz” dediler.

Açılış, yoklama ve mazeretlerin bildirilmesinin ardından yönetim kurulu faaliyetleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından meclis üyelerine aktarıldı.

Sözlerine gelecek hafta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nı kutlayarak başlayan Başkan Şahin, “Sofralarımıza bereket, huzur getiren Ramazan Ayı’nın son günlerini yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Ben şimdiden Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

ŞAHİN: “6. İFTAR SOFRAMIZI KURDUK”

ALTSO’nun geleneksel iftarını Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şahin, “İnsanların birbirlerine daha çok yakınlaşması, dargınlıkların ortadan kalkması, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetlenmesi gereken ve insanların birbirileri ile kaynaştığı on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nda odamızın gerçek sahibi üyelerimiz ile bir araya gelmek amacıyla 11 Mayıs günü geleneksel iftarımızın bu yıl 6.’sını gerçekleştirdik. Ben buradan iftarımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Bakanımız olmak üzere Alanya protokolüne ve odamızın gerçek sahibi üyelerimize çok teşekkür ederim” dedi.

ŞAHİN: “NORDİC ÜLKELERİNİN BÜYÜKELÇİLERİNİ AĞIRLADIK”

06 Mayıs’ta bir dizi temaslarda bulunmak üzere Alanya’ya gelen Danimarka, Norveç, İsveç ve Finlandiya büyükelçilerini ALTSO’da ağırladıklarını vurgulayan Başkan Şahin, “Büyükelçilerimize Alanya’mız konusunda kısa bir tanıtım yaptık, turizm, tarım ve inşaat sektörleri hakkında bilgiler verdik. Ayrıca yurt dışına yatırım yapmak isteyen iş insanlarımıza vize kolaylığı sağlanması başta olmak üzere çeşitli konularda taleplerde bulunduk“ dedi.

Başkan Şahin, güvenlik görevlilerine verilen eğitim, TOBB 75. Genel Kurulu, Ev Kadınları Yarışıyor, komite toplantıları ve odamıza gerçekleştirilen ziyaretler konusunda da meclis üyelerini bilgilendirdi.

ŞAHİN’DEN BAŞSAVCIYA PLAKET

Başkan Şahin, Mayıs ayı olağan meclis toplantısının onur konuğu olan Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’ye başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket takdim etti.
Başkan Şahin, Alanya’nın huzurlu ve güvenli bir şehir olmasında Başsavcı Yasin Emre’nin büyük emeklerinin olduğunu belirterek, “Alanya olarak Sayın Başsavcımız Yasin Emre gibi bir başsavcıya sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

ŞAHİN: “ALANYA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ŞEHİR”