ŞAHİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

04 Nisan günü gerçekleştirilen organ seçimlerinin ardından ALTSO Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Şahin, “Yeni dönemimiz Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Seçim bitti. Hiçbir kimseye kırgınlığımız yok. Artık birlik zamanı, proje zamanı. Yüce Rabbim Alanya’mızın menfaatleri için meclis üyelerimizle el birliği içinde güzel projeleri hayata geçirmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

ALTSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 22 Mayıs 2018 Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO Yönetim Kurulu faaliyetleri ve gündemdeki konular değerlendirildi.
Açılış, yoklama ve mazeretlerin müzakeresiyle başlayan meclis toplantısında Başkan Şahin, meclis üyelerine yönetim kurulu faaliyetlerini aktardı.

ŞAHİN: “BÜTÜN ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Uzun ve heyecan dolu geçen seçim sürecini Nisan ayında tamamladıklarını belirten Başkan Şahin, “Tüm yurtta geçtiğimiz yıl Ekim ve Kasım aylarında gerçekleştirilmesi düşünülen oda ve borsa seçimlerinin bakanlıkça bu yılın Nisan ayına ertelenmesi ile uzun ve heyecanlı bir seçim süreci yaşadık. Duyarlılık göstererek odasına sahip çıkan tüm üyelerimize teşekkür eder, yeni seçilen meclis üyesi arkadaşlarımıza, yönetim kurulu arkadaşlarımıza da başarılar dilerim” dedi.

ŞAHİN: “BAYRAĞI YUKARIYA TAŞIMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Başkan Şahin, “Seçimler bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı mevcut olduğu yerden daha yükseklere çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hedefimiz ve vizyonumuz her zaman olduğu gibi koordinasyonlu, uzlaşıcı, birlik ve beraberlik içinde Alanya’mıza hizmet etmek olmaya devam edecek. Bu bayrağın bu seviyelere gelmesinde odamızın kuruluşunun gerçekleştiği 1991 yılından itibaren emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hakkın rahmetine kavuşan abilerimize de Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

ŞAHİN: “TAKIM KAPTANIMIZ, SAYIN BAKANIMIZDIR”

Seçim sürecinin ardından çok sayıda ziyaretçiyi ağırladıklarına dikkat çeken Başkan Şahin, “Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu seçimlerimizin hemen ardından 06 Nisan günü odamızı ziyaret ederek, bizleri kutladı ve yeni çalışma dönemimizde başarılar diledi. Her zaman söylediğimiz gibi Alanya’mıza, ülkemize hizmet yolunda takım kaptanımız her zaman sayın bakanımız olmuştur. Alanya’mız ve üyelerimiz için kendisinden han istediğimizde o hamam yaptırmıştır. Ben bir kez daha sizlerin huzurunda sayın bakanımıza Alanya’mız için yaptığı hizmetler ve üyelerimiz için çalışmalarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Yeni dönemde de kendisinin önderliğinde proje geliştirip Alanya’mıza kazandıracağız.” dedi.

ŞAHİN; “İLK İŞİMİZ BAKANIMIZI ZİYARET EDİP PROJELERİMİZİ ANLATMAK OLDU”

Başkan Şahin, ALTSO Yönetimi olarak Bakan Çavuşoğlu’na iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yönetimden, meclisimizden ve yine bazı işadamı dostlarımı8zla birlikte ilk ziyaretimizi Sayın Bakanımıza yaptık. Oldukça sıcak bir ortamda 1 buçuk saat gibi uzun bir süre gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde hem kendisine teşekkürlerimizi ilettik, hem de bu dönemdeki projelerimiz ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Üyelerimizi yakından ilgilendiren bir takım sorunların çözümü noktasında destek istedik” dedi.

Başkan Şahin ayrıca, Ankara temasları kapsamında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da ziyaret ettiklerini belirterek, “Yönetim kurulu üyelerimizle tanışan sayın TOBB Başkanımıza yeni dönemdeki projelerimiz ile ilgili de bilgi paylaşımında bulunduk” dedi.

Başkan Şahin, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Antalya Çevre Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay, Letonya’nın Türkiye Büyükelçisi Peteris Karlin Elferts, SGK Alanya Merkez Müdürü Muharrem Kaya’nın ziyaretleri konusunda da meclis üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından, ALTSO meclisinde bütçe, turizm, tarım, inşaat gibi sektör kurulları oluşturuldu. Meclis üyeleri tarafından meclis divanına verilen listeler tüm sektörler tarafından olumlu karşılanırken, meclis üyeleri tarafından da oy birliğiyle kabul edildi.

ŞAHİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI