ALTSO’NUN GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTILARI BAŞLADI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, 3 yıldır her hafta farklı meslek komiteleriyle gerçekleştirdikleri kahvaltılı istişare toplantılarına 2017 yılında yeniden başladı.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, geleneksel hale getirdiği kahvaltı programlarına bu yıl da Öğretmenevi’nden start verdi. ALTSO 3. Meslek Komitesi (Deri, tekstil, ayakkabı ürünleri ticareti) üyeleriyle bir araya gelen Şahin göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetler, projeler ve son gelişmeler konusunda üyeleri bilgilendirdi.

Bu yıl startı verilen toplantılarda en çok dikkati çeken yönetim kurulu faaliyetlerinin sunulduğu film oldu. Çok sayıda faaliyet ve projenin anlatıldığı film üyelerden büyük beğeni aldı.  İçerisinde ALTSO Turizm MYO, Türkler Hal Projesi, ALTSO Ankara İrtibat Ofisi gibi ses getiren önemli projelerin ve daha çok sayıda projenin anlatıldığı filmi izleyen ALTSO üyeleri, ALTSO Yönetim Kurulu faaliyetlerine tam not verdi.

Yönetim kurulu faaliyetlerini anlatan filmin ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, üyelere kısa bir konuşma yaptı. Gelenekselleşen istişare toplantılarındaki amaçlarının hem faaliyetler hakkında bilgi vermek hem de üyelerin görüşlerini almak olduğunu hatırlatan Şahin,  “Geçtiğimiz yıllarda projelerimizi üyelerimize sohbet tarzında anlatıyorduk, bu biraz zaman alıyordu. Artık faaliyetlerimizi 17 dakikalık bir filmde topladık.  Gerçi bütün faaliyetlerimizi filme koymak mümkün olmadı ama bu şekilde üyelerimizin çok fazla zamanını almıyoruz. Malum sezon geldi. Yoğun bir dönem başladı. Ben yeni sezonun da üyelerimiz ve Alanya’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ŞAHİN: “LOKOMOTİFİMİZ SAYIN BAKANIMIZ”

Konuşmasında çalışma prensiplerini ve misyonlarına da değinen Başkan Şahin, “Koordineli, uzlaşıcı, birlik ve beraberlik içinde şehrimize hizmet ediyoruz. Bunun için her kurum ile işbirliği yapıyoruz. Alanya Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapıyoruz. Ama lokomotifimiz pek tabidir ki Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’dur. Kendisine projelerimize verdiği destek, hem Alanya’mıza hem de ülkemize yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Başkan Şahin, üye odaklı projelere büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, gerçekleştirilen ve üzerinde çalışılan projeler hakkında ALTSO üyelerine bilgiler aktardı.

Başkan Şahin, her hafta farklı meslek komiteleriyle gerçekleştirilen kahvaltılı istişare toplantılarına önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Ayı’ndan sonra tekrar devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Şahin’in konuşmasının ardından kahvaltıya katılan üyeler, yaşadıkları sıkıntıları ve yapılmasını istedikleri projeler konusunda söz alarak, Şahin’e ilettiler. Şahin, üyelerden gelen istekleri tek tek not alarak, gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

İlgili Haber

ALTSO’NUN GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTILARI BAŞLADI