ÜYE ODAKLI ÇALIŞMALAR MEYVELERİNİ VERİYOR

3815

ÜYELERİN ALTSO’DAN MEMNUNİYETİ %83

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in göreve geldiği günden bu yana önemle üzerinde durduğu üye odaklı hizmet anlayışı karşılığını buluyor. Yaptırılan üye memnuniyet anketi sonuçlarına göre ALTSO üyelerinin gerçekleşen yönetim kurulu faaliyetlerinden memnuniyet oranı son 4 yılda yüzde 50’lerden yüzde 83’e çıktı.

Bu durumun kendilerini daha da motive ettiğine işaret eden Başkan Şahin,” Memnuniyet oranları bizde rehavet oluşturmaz. Ancak daha fazla çalışıp daha çok Alanya’mıza hizmet etmek için bizleri motive eder. Üyelerimize hizmette sınır tanımıyoruz. Memnuniyeti her zaman daha üst seviyeye çekmek mümkün olduğuna inanıyorum. Bu bakımdan çalışmalarımızda bizlere destek veren meclisimize de üyelerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve 2017 Yılı 1. Dönem Müşterek Komiteler Toplantısı 30 Mayıs 2017 Salı günü ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış, yoklama ve mazeretlerin bildirilmesinin ardından yönetim kurulu faaliyetleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından meclis üyelerine aktarıldı.

ŞAHİN: “ÜYE ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda kapsamlı bir çalışma ile sonuçlarına ulaşılan üye memnuniyet anketi hakkında da bilgiler aktarıldı. Genel Sekreter Erhan Akman, uluslararası anket standartları dikkate alınarak bilimsel bir teknikle hazırlanan anket sonuçlarına göre üyelerin ALTSO çalışmalarına olan takdirinin yüzde 30 oranında artış gözlendiğine dikkat çekti.

Söz konusu sonuçları değerlendiren ALTSO Başkanı Şahin, “Üyelerimizin gösterdiği teveccühe teşekkür ederim. Onların desteği sayesinde bu başarıyı yakalayabildik. Bizler gücümüzü üyelerimizin teveccühünden alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üye odaklı çalışmalara ağırlık verdik. Bunun da ne kadar doğru bir yol olduğu anketimizde ortaya çıktı. Üye odaklı çalışmalarımıza devam edeceği” dedi.

ŞAHİN:”KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”

Nisan ayı içerisinde ALTSO’da gerçekleştirilen Dünya Rus Medya Konferansı’nın Alanya’nın tanıtımına önemli katkılar yaptığını meclis üyelerine aktaran Başkan Şahin, 24 farklı ülkeden Rus medya temsilcilerinin Alanya’ya geldiğini hatırlattı. Başkan Şahin, “Geçtiğimiz yıl Paris’te gerçekleştirilen organizasyonun bu yıl Alanya’mızda gerçekleşmesi için yoğun çaba sarfettik. Oldukça uzun bir çalışma süreci sonunda organizasyonu Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğinde odamızda gerçekleştirdik” dedi.
‘Paris’ten sonra katılımcılar açısından beklentilerin yüksek olduğu ve dolayısıyla maliyeti bir hayli yüksek olan bu organizasyonda işbirliğinin en güzel örneklerinden birisini yaşadık’ diyen Başkan Şahin, “Alanya’mız için ALTSO olarak Alanya’mızda yer alan her kurumla koordineli bir şekilde, barış içerisinde çalışıyoruz” diye konuştu.

ŞAHİN: “HESTOUREX BAŞARIYLA TAMAMLANDI”

Sağlık turizm personeli meslek standardı çalışmalarının da başladığını belirten Başkan Şahin, “Alanya’mız için her zaman turizmin sağlık turizmi, spor turizmi gibi çeşitlendirilmesini destekledik. Geçtiğimiz ay Antalya’da Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu öncülüğünde düzenlenen Hestourex Fuarı ülkemizde ilk kez gerçekleştirilmesine rağmen muazzam bir başarı ile sonlandı. Bu organizasyon kapsamında 170 ayrı masada iki gün süresince yüz yüze görüşmeler ile birlikte toplam 20 bin iş görüşmesi yapıldı. Binin üzerinde de iş anlaşmasına imza atıldı. Ben bir kez daha başta Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Başkan Şahin ayrıca, Engelsiz Perspektif Engellilere Yardım Derneği ve İTÜ KKTC Eğitim ve Araştırma Yerleşkesi ile imzalanan işbirliği protokolleri, TOBB Genel Kurul Toplantısı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ve kahvaltılı istişare toplantıları hakkında da meclis üyelerine bilgiler verdi.

MÜŞTEREK KOMİTELER TOPLANTISI DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ALTSO Mayıs Ayı olağan meclis toplantısının ardından ise Müşterek Komiteler toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Şahin, yönetim kurulu olarak göreve geldikleri günden bu yana gerçekleşen projeler konusunda komite üyelerini bilgilendirdi.

Toplantı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren Şahin, yılda iki kez müşterek komiteler toplantısı yapıldığını dikkat çekerek, bu toplantıların öneminden bahsetti.

Şahin’in ALTSO yönetiminin yaptığı faaliyetleri ve çalışmaları anlatmasının ardından komite üyeleriyle görüş alışverişi yapıldı ve Alanya ekonomisi için yapılması gereken konular masaya yatırıldı.

İlgili Haber

ÜYE ODAKLI ÇALIŞMALAR MEYVELERİNİ VERİYOR