Yurdışındaki Firma ve Kuruluşlardan Gelen İşbirliği Teklifleri

TOBB Yurdışı İşbirliği Teklifleri 4681

Burada TOBB’ne yurtdışındaki firma ve kuruluÅŸlardan doÄŸrudan gelen mali, ticari ve teknik iÅŸbirliÄŸi teklifleri yer almaktadır. Teklifler TOBB’ne ulaÅŸtığı anda burada ilan edilmektedir. Bunun yanında aylık TOBB yayını olan Ekonomik Forum dergisinde toplu olarak yayınlanmaktadır.

Dünyadan işbirliği teklifleri. (isbirilan.tobb.org.tr)

Sizde teklifinizin yurtdışında duyurulmasını istiyorsanız TOBB’un bir ücretsiz bir hizmeti olan Business Opportunities from Turkey (boft.tobb.org.tr ) web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Siteye ücretsiz üye olup iÅŸbirliÄŸi tekliflerinizin dünyaya duyurulmasını saÄŸlayabilirsiniz.

Site aracılığı ile kurmuÅŸ olduÄŸunuz baÅŸarılı yurtdışı iÅŸbirliklerinden TOBB’ni haberdar etmeniz durumunda, gizlilik kurallarına uygun olarak özendirici olması amacıyla sitede yayınlanabilecektir.