2. EIT SAĞLIK-TURİZM KONFERANS VE FUARI-iRAN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Ekonomik İş birliği Teşkilatı (EİT-İngilizcesi ECO) 2.Sağlık-Turizm Konferans ve Fuarı’nın (2nd ECO Confobition) 9-10 Ekim 2018 tarihlerinde, İran’ın Erdebil şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu konferansın oturumlarında aşağıdaki konulara yer verileceği belirtilmektedir.

• SPA ve dinlenme yerleri
  • Sağlık turizmi pazarlaması, markalaşma ve sosyal medya
  • Kültürler arası etkileşim
  • İnsan kaynakları gelişimi ve eğitimi
  • Kamu-özel sektör işbirliği ve sağlık turizmi yatırımı

Etkinliğin programı TOBB web sitesinin  “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-İran bölümünde yer almakta olup, konu ile ilgili detaylı bilgi için İran Ticaret ve Sanayiler Madenler ve Tarım Odası’ndan Bay Mehdi Razzaghshoar veya Bayan Elaheh Masoumzadeh ile irtibata geçilmesi (Tel:+982185732533 e-mail: ecochamber@gmail.com) gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.