ABD’DE NPE 2018 ULUSLARARASI PLASTİK FUARI DUYURUSU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı’ndan alınan e-postada belirtildiği üzere, Amerikan Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı olarak ABD ve Türkiye’nin arasındaki ticaret hacmini arttırmaya ve iki ülkenin firmalarının ortak çalışmalar geliştirmelerine destek olmaya yönelik  programlar yürütmekte oldukları, bu çerçevede 7-11 Mayıs 2018 tarihlerinde Orlando’da gerçekleşecek NPE 2018 Uluslararası Plastik Fuarı’na Türk iş adamlarından oluşan bir heyet düzenleneceği belirtilmiştir.

ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı’nın ilgili yazısında fuar hakkında verilen bilgiler şu şekildedir:

“NPE 2018 Uluslararası Plastik Show, A.B.D.’deki uluslararası ticaret fuarlarının en büyük ve en eski olanlarından birisidir. Her üç yılda bir, 2000’in üzerindeki katılımcısı; başta makina ve ekipman üreticileri, hammadde tedarikçileri, lamineciler, kuvvetlendirilmiş plastik ürünü üreticileri, plastik film ve levha üreticileri ve alet ile kalıp üreticileri ile hemen hemen bütün plastik ve elastomer endüstrisini bir araya getirir. Sonuç olarak her üç yılda bir düzenlenen ve konusunda tek olan NPE Plastik Fuarı ABD Ticaret Bakanlığı tarafından resmi olarak onaylanmış bir fuardır.”

Söz konusu fuara ilişkin katılım formu, katılım seçenekleri ve detaylı bilgiye https://2016.export.gov/turkey/build/groups/public/@eg_tr/documents/webcontent/eg_tr_117113.pdf adresinden ulaşılabilmektedir.

Son başvuru tarihi 16 Mart 2018 Cuma, saat 17.00 olarak belirlenmiş olup, katılım olması halinde ilgili formların Berrin.Erturk@trade.gov adresine iletilmesi; ziyaretle ilgili tüm sorular için resmi organizasyon firması TURAŞ Turizm firmasından Berk Seçgin Yıldız ile (Tel: 03122844600 dahili:127 veya Cep:05325701619) temasa geçilebileceği ifade edilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.