Dosyalar

ALMAN FİRMANIN TÜRKİYE’DE DİSTRİBÜTÖR ARAŞTIRMASI HK.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Odamıza gelen yazıda, Almanya’dan bir müşterileri için özellikle yüz, çene ve kafatası için yapılan implantlar için Türkiye Distribütörü aradıkları bildirilmiştir.

Yazıda devamla, söz konusu talepte bulunan “3di GmbH “adlı firmanın, 2000’den beri medikal teknoloji sektöründe başarıyla kurulmuş olan Jena merkezli bir medikal teknoloji şirketi olduğu; ihtiyaç duyulan tüm implantları kişiye özel tasarladığı; özellikle yüz, çene ve kafatası için yapılan bu implantların hastanın anatomisine uygun, simetrik ve orijinale en yakın şekilde olmasına önem verildiği; araştırma ve geliştirme, tasarım, üretim, pazarlama ve satıştan  teslimine kadar hızlı ve sağlam bir yol izlediği belirtilmiştir.

Şirketin Uluslararası Satış ve Pazarlama Yetkilisinin 10-13 Aralık 2019 tarihleri arası Türkiye’de toplantılar gerçekleştireceği, ilgi duyanların aşağıdaki iletişim bilgilerinden Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçmeleri rica edilmektedir.

Söz konusu şirketin broşürü https://we.tl/t-YuYCWB198r adresinde ve ekte yer almakta olup, ilgilenen üyelerimize önemle duyurulur.

EK: Firma Broşürü

İrtibat Bilgisi:

Derya ARAÇ

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası

Kıdemli Proje Yöneticisi/Pazar Araştırmaları

Tel: 0212-3630500

E-Mail: derya.arac@dtr-ihk.de

EKLER

• Ek: Firma Broşürü (2,06 MB)