BİL OKULLARI’NDAN VE ARİS GÜZELLİK MERKEZİ’NDEN ALTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Üye odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde sosyal projelere önem verilerek, odamızın üye kimlik kartının işlevselliğini arttırmanın yanında, odamız üyeliğini cazip kılmak, saygınlığını korumak, oda-üye bütünleşmesinin yanında üyelerimizin de birbirleri ile bütünleşmelerini sağlamak için hayata geçirilen ‘ALTSO Avantaj Kart Projesi’ne Bil Koleji ve Aris Güzellik Merkezi’nden destek geldi.

ARİS GÜZELLİK MERKEZİ

Aris Güzellik ve Estetik Merkezi’ne giderek üyelik kartını gösteren üyelerimiz, tüm medikal estetik uygulamalarında %30, saç ekim ve bakım uygulamalarında %25, bayanlara özel lazer uygulamalarında seçili 3 bölgede %10, tüm cilt bakımlarında ise %20 indirim almaya hak kazanacaklardır.

BİL OKULLARI

Bil Okulları’nda ise kimlik kartını ibraz eden üyelerimiz, 01.01.2019 ile 30.09.2019 tarihleri arasında yapılacak kayıt işlemlerinde, anaokul, ilkokul ve ortakul kayıt ücretlerinde eğitim ve yemek ücretlerinde %25 indirimden faydalanacaklardır. İndirim, öğrenci Bil Alanya Koleji’nden mezun olana kadar devam edecektir.
Not:Okuldan kısa süreli uzaklaştırma, okuldan tasdikname ile uzaklaştırma ve okuldan ilişik kesme durumlarında indirim iptal olacaktır.