Dosyalar

COSME PROGRAMI HAKKINDA

KOSGEB tarafından odamıza ulaşan 03.04.2018 tarih ve 60014838-746.01.01-E.3534 sayılı yazıda Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edilebilirliği – COSME Programı (2014-2020, EU Programme for the Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises) kapsamındaki ulusal yükümlülüklerimizin desteklenmesi amacıyla, Avrupa Birliği Avrupa Birliği Bakanlığı koordinatörlüğündeki Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı fonlarından yararlanılarak “COSME Programına Katılımı ve Programdan Elde Edilen Kazanımdan En Üst Seviyeye Çıkarabilmek için Koordinasyon Kapasitesinin Artırılması” projesi yürütüldüğü bildirilmiştir.

Proje kapsamında çeşitli tanıtım ve eğitim etkinleri yürütülmekte olup gerçekleşecek etkinliklere cosme.kosgeb.gov.tr adresinden kayıt yapılarak katılım sağlandığı belirtilmiştir.

Proje kapsamında duyurusu yapılan ve 03 Nisan 2018 tarihinde Ankara Point Otel’de gerçekleşecek “Kümelenme” tematik eğitiminin revize edilen gündemi ekte sunulmaktadır. Söz konusu eğitimlere ilgili web adresinden kaydolarak katılım sağlanabilmektedir.

EK: Gündem

EK: Kümelenme Çağrıları Tematik Eğitim