Dosyalar

‘DİJİTALLEŞEN DÜNYADA TURİZM 4.0’ TOPLANTISINA DAVET

Dijitalleşen Dünyada Turizm 4.0 Toplantısı, Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 14:00’de ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, söz konusu toplantıya tüm üyelerimizi ve iş insanlarını davet etti.

Turizm sektörü açısından büyük önem arz eden toplantıya sektör temsilcilerini de davet eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, toplantının geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Dijital Turizm Zirvesi’nin ikinci oturumu olduğuna dikkat çekti.

Üye odaklı çalışmalara her zaman önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Şahin, “2013 Haziran ayından itibaren Alanya’mız ve bölgemiz ekonomisini geliştirmek için fırsatlar ve teşvikleri takip ederek mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, üyelerimizin birbirleri ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere mesleki disiplin, ahlak ve dayanışmayı korumak amacıyla var gücümüz ile üye odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerimizi gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu proje ve faaliyetleri belirlerken ekonomik ve sektörel gelişmeleri, teknolojik yenilikleri ve siz üyelerimizin ticari hayatına katkı sağlayacak uygulamaları göz önünde bulunduruyoruz” dedi.

ŞAHİN: “TÜM SEKTÖRLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM YAŞANIYOR”

Dijital dönüşümün bütün sektörleri yakından ilgilendirdiğini belirten Başkan Şahin, “Bu değişimin gerisinde kalmamak için üyelerimizi ve iş insanlarımızı toplantımıza bekliyoruz“

Başkan Şahin, “Ülkemizde ve tüm dünyada, hızla gelişen bilgi ve iletişim teknolojilerinin sunduğu imkanlar ve buna bağlı değişen ekonomik ve sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda tüm sektörlerde yaşanan büyük “Dijital Dönüşüm” ve iş dünyası için kurgulanan yeni düzen hakkında düzenlediğimiz Dijital Turizm Zirvesi’nin ikinci buluşması Dijitalleşen Dünyada Turizm 4.0 Toplantısı’nı gerçekleştireceğiz. Bu gelişmeler ışığında, ALTSO olarak biz de siz değerli üyelerimizi yenilikler hakkında bilgilendirmek ve Türkiye’de dijital dönüşümün öncüleri ile buluşturmak amacıyla düzenlediğimiz Dijital Turizm Zirvesi’nin ikinci oturumu Dijitalleşen Dünyada Turizm 4.0 Toplantısını, Rusya bankacılık işlemlerinde kullanılmakta olan ödeme sisteminin dünyada ilk kez Türkiye İş Bankası tarafından Türkiye’de kullanılmasına imkân sağlayan işbirliğini tanıtılacak; online satış ve pazarlama yöntemleri ve online seyahat konularında da sunumlar yapılacaktır. Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 14:00’de, Türkiye İş Bankası’nın Rusya ile ödeme kolaylığı sağlayan yeni hizmetinin tanıtılacağı; baştan aşağı bir değişim ve köklü bir dijital dönüşümün yaşandığı Turizm sektöründe işletme sahipleri ile sektör profesyonelleri için yaratacağı fırsat ve risklerin masaya yatırılacağı Dijitalleşen Dünyada Turizm 4.0 Toplantısına üyelerimizi ve tüm sektör temsilcilerini bekliyoruz” diye konuştu.

EK: Program için tıklayınız

Program

• Dijital Turizm (6,69 KB)