TEMİNAT BULUNAMAYAN RİSKLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan odamıza ulaşan 20.04.2018 tarih 6328 sayılı yazıda Sigorta Teminatı bulunmayan ya da çok yüksek primler ile sigorta yaptırmak zorunda kalan aşağıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren firmaların tespit edilmesine yönelik Birliğimizce bir çalışma yapılmaktadır.

Bu kapsamda, “Mobilya İmalatı,” “Kauçuk ve Plastik ürünlerin imalatı,” “Suni veya Sentetik Elyaf imalatı,” “Ağaç, ağaç ürünleri ve Mantar ürünleri imalatı (mobilya hariç); saz,saman ve benzeri malzemelerden örülerek yapılan eşyaların imalatı,” “Deri ve ilgili ürünlerin imalatı,” “Giyim eşyalarının imalatı,” “Tekstil ürünleri imalatı” sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların www.sigorta.org.tr adresinde yayımlanan anket formunu doldurarak elektronik ortamda birliğimize iletilmek üzere en geç 15 Mayıs 2018 tarihine kadar Levhaya kayıtlı bir Sigorta Acentesine teslim edilmesi talep edilmektedir.

Üyelerimize Önemle Duyurulur.