TOBB-FGCCC TÜRKİYE KİK 2. TOPLANTISI

“TOBB-FGCCC; Türkiye KİK 2. Forumu”nun 1-2 Kasım 2016 tarihlerinde Bahreyn’de düzenlenecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden odamıza ulaşan 12.10.2016 tarih ve 411/19096 sayılı yazıda, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa himayelerinde, Birliğimiz TOBB, Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) ve Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “TOBB-FGCCC; Türkiye KİK 2. Forumu”nun 1-2 Kasım 2016 tarihlerinde Bahreyn’de düzenlenecği bildirilmiştir. TOBB ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından, ülkemizden ve Körfez İşbirliği Konseyi Üyesi Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Oman ve Suudi Arabistan’dan firmaların katılımıyla düzenlenecek Foruma, Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek iştirak ederek, açılışta hitap edecektir. Forum kapsamında, teknik müşavirlik, tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, petrol ve gaz, savunma sanayi, bankacılık, finans ve sigorta, gayrimenkul, otomotiv ve yan sanayi, kimyasal ürünler, kozmetik ve temizlik ürünleri, inşaat ve altyapı, inşaat malzemeleri, sağlık ve ilaç bilişim teknolojileri, makine ve teçhizat, madencilik, tekstil ve konfeksiyon, turizm, ulaştırma ve lojistik, elektronik ve telekominikasyon ve franchising gibi geniş bir yelpazede firmalar arasında iş görüşmeleri planlanmaktadır.
Ayrıca, Forum kapsamında, bankacılık ve finans, sağlık, ilaç ve tıbbi ekipmanlar, yenilenebilir ve yenilenmeyen enerji, petrol ve doğalgaz, tarım, gıda ve gıda güvenliği ile ulaştırma ve lojistik konularında sektörel oturumlar yapılacaktır. Söz konusu Forum’un taslak pogramı ve KİK üyesi ülkelerin taslak katılımcı listesi Birliğin web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünde yer almaktadır. Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transfer, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak için TOBB–T. İş Bankası Akay Şubesi (Şube Kodu:4201, Swift: ISBKTRIS) TR670006400000242010012766 numaralı Dolar hesabına                     1.850 (BinSekizYüzElli) Dolar katılım bedeli ödemeleri gerekmektedir. Söz konusu ziyarete katılımcılar için KOSGEB desteği verilmesi huşunda girişimde bulunulmuştur. Ziyaret katılmak isteyen firma temsilcilerinin (http://kik.tobb.org.tr) adresinde yer alan “TOBB-FGCCC; Türkiye-KİK Forumu” katılım formunu doldurmaları, yüksek çözünürlüklü ve “jpeg” formatında bir resim, pasaportun renkli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren dekontun da kik@tobb.org.tr email adresine en geç 20 Ekim 2016 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.
Tüm üyelerimize önemle duyurulur.