TÜRK EXIMBANK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI’NA DAVET

Türk Eximbank Antalya irtibat bürosu işbirliği ile ihracat ve turizm faaliyetlerinde bulunan Odamız üyelerine yönelik, 21 Haziran Salı günü saat 15:30’da bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş (Türk Eximbank) Antalya irtibat bürosu işbirliği ile ihracat ve turizm faaliyetlerinde bulunan Odamız üyelerine yönelik, 21.06.2016 tarihinde, saat 15:30’da, Odamız Konferans Salonu’nda, kredi ve sigorta programlarının tanıtılması amacı ile düzenlenecek bilgilendirme toplantısına tüm üyelerimiz davetlidir.

Toplantı Programı

* İhracat Kredileri

* Kısa Vadeli İhracat Kredileri

* Orta Uzun Vadeli İhracat Kredileri

* Döviz Kazandırıcı Hizmetler Kapsamındaki Krediler

* Sigorta İşlemleri

* Kısa Vadeli İhracat Kredi Sigortası

Turizm Sektöründe Krediden Kimler Yararlanır?

* TÜRSAB üyesi A grubu işletme belgesi sahibi seyahat acentaları ile tur operatörleri, yurt dışından getirilen turistlere yurt içi ve yurt dışında verilen her türlü acentalık faaliyetlerine ilişkin hizmetler karşılığında,

* Özel havayolu şirketleri, yurt dışından taşınan yolculara verilen her türlü ulaşım faaliyetine ilişkin hizmetleri karşılığında,

* Turizm işletmeleri (Bakanlık’tan alınmış Turizm İşletme Belgesi olanlar), yurtdışından getirilen turistlere yurtiçinde verilen her türlü konaklama, yeme-içme, ulaşım, yurtdışı tanıtım ve pazarlama vb. hizmetleri karşılığında kredi imkanından yararlanırlar.

Turizm sektörü dışında yurtdışına fiziken mal veya hizmet ihracatı gerçekleştiren firmalar, uluslar arası taşımacılık firmaları da kredi programlarına başvurabilirler.