Dosyalar

ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza ulaşan yazıda, Ankara Ticaret Odası’nın, 2017 yılında yaklaşık 15.000 kişinin katılımıyla “Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” düzenlediği bildirilmekte, bu zirve kapsamında konferans ve çeşitli konularda eğitim kampları düzenlenerek coğrafi işaretlerin tüm boyutlarıyla ele alındığı, coğrafi işaretli ürünler sergilenerek ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi‘nin ikincisinin, “Anadolu’dan Dünyaya” temasıyla 18-19-20 Nisan 2019 tarihlerinde, Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibiton Center‘da düzenleneceği belirtilmektedir.

Zirve kapsamındaki konferans programı, eğitim ve çalıştaylara katılımın ücretsiz olduğu, bu etkinliklere katılım sağlayabilmek için www.cografiisaretlerzirvesi.com üzerinden on-line kayıt işleminin yapılabileceği bildirilmiş olup, zirvede gerçekleştirilmesi planlanan ikili iş görüşmelerine katılım sağlayacakların doldurabileceği formlar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER

Ek1- B2B Perakende Firması Talep Formu

Ek2- B2B Üretici Talep Formu

EKLER