ŞAHİN’DEN ÜRDÜNLÜLERE ÇAĞRI ‘ALANYA’YA YATIRIM YAPIN’

Ürdün Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mahmut Abu Ganima ve beraberindeki Ürdünlü iş adamları ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, Ürdünlülere Alanya”nın ekonomik yapısı le ilgili sunum yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Alanya’ya yatırım yapmanın tam zamanı” olduğunu vurguladı.Toplantıda işbirliği fırsatları değerlendirildi.

Ürdünlü heyete Alanya sunumu yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’nın ekonomi lokomotiflerinin turizm, tarım ve inşaat olduğuna değindi. Alanya’nın sosyal ve kültürel yaşamı hakkında bilgiler aktaran Başkan Şahin, Alanya’da dört mevsimin dolu dolu yaşandığına dikkat çekti.

Ürdünlü iş adamlarına ‘Alanya’ya yatırım yapın’ çağrısında bulunan Başkan Şahin, “Alanya’mızda  35 bini aşkın yabancı misafirimiz var. Biz onlara yeni Alanyalılar diyoruz. Ürdünlü arkadaşlarımız da buraya yatırım yapabilir. Biz ALTSO olarak her türlü yardıma hazırız. Diğer dünya devletlerinin vatandaşlarına yaptığımız gibi Ürdünlülere de elimizden gelen desteği veririz. Pozitif ayrımcılık yaparız” dedi.

Şahin zamanlama olarak yabancı yatırımcıların Alanya’ya yapacağı yatırımın her zamankinden karlı olacağına da dikkat çekerek; “Şu anda Alanya’mıza yatırım yapmanın tam zamanı. Gerek turizm, gerek tarım gerek inşaat sektörleri ile Alanya’mız yabancı yatırımcıları cezbedecek imkanlar sunuyor” dedi.

Başkan Şahin’den sonra söz alan Ürdün Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mahmut Abu Ganima ise Alanya’da olmaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Ganima, “Alanya’yı çok sevdik. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet bey bizi çok güzel ağırladı. Kendisine teşekkür ederim” dedi.
Ganima ayrıca önümüzdeki süreçte işbirliği çalışmalarını tekrardan görüşmek için ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i Ürdün’e davet etti.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin toplantı sonunda Alanya’yı tanıtıcı argümanlardan ve muzdan yapılmış ürünlerden Ürdünlü iş adamlarına hediye verdi.

ŞAHİN’DEN ÜRDÜNLÜLERE ÇAĞRI ‘ALANYA’YA YATIRIM YAPIN’