ALTSO’DAN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL GÖRÜNTÜLÜ MESAJ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel görüntülü mesaj hazırlattı. Yayınladığı görüntülü mesajla başta şehit annelerinin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Şahin, kadının insan yaşamındaki önemine değindi.

Başkan Şahin, bilindiği gibi oda tarihinde ilk kez ilk döneminde yönetim kurulunda bir kadına yer vermişti. Banu Okan Kavukçu 1991 yılında kurulan ALTSO tarihinde ilk kadın yönetim kurulu üyesi olmuştu. Başkan Şahin, ikinci döneminde ise Fatma Taşpınar’ı Başkan Yardımcılığı görevine getirmişti. Ayrıca, ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Burcu Haboğlu Baba da yönetim kurulu kararıyla ALTSO yönetim kurulu toplantılarına katılıyor.

BAŞKAN ŞAHİN, KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Başta şehit annelerinin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de görüntülü mesajla kutlamak istediklerini belirten Başkan Şahin, kadınların hayatın her alanında fedakarlığı ve duyarlılığı temsil ettiğini söyledi. Başkan Şahin, “Kadınlarımıza fırsat verdiğimiz zaman çok büyük başarı hikayeleri ortaya çıkıyor. Her birinin başarı hikayesinde büyük bir mücadele var. Yılmak yok. Gerekirse kadınlarımız lehine pozitif ayrımcılık yaparak Yüce Allah’ın onlara verdiği çok özel yeteneklerden yararlanmaya çalışacağız. Kesinlikle kadınlarımıza güveneceğiz. İhtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir. Elele vereceğiz, kendimize ve ülkemizin kaynaklarına da güveneceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.