4ALL KALİTE YÖNETİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ’NDEN ALTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Konaklama hizmetleri, gıda hizmetleri seyahat hizmetleri seyahat hizmetleri savunma sanayi gibi birçok sektörde bilgi, tecrübe ve teknolojiyi en üst seviyede kullanarak uzmanlık gerektiren konularda danışmanlık hizmeti sunan 4all Kalite Yönetim Hizmetleri, ALTSO Avantaj Kart uygulamasına dahil oldu.

4all Kalite Yönetim Hizmetleri ile odamız arasında yapılan protokol gereği odamız üyeleri 4all Kalite Yönetim Danışmanlık Turizm Ticaret LTD. Şirketi’nden alacakları hizmetlerde odamız üyelik kartını göstererek %15 indirimden faydalanabilecekler.

DANIŞMANLIK FAALİYET KONULARI

1) ISO Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık, Uygulama, Periyodik Denetim Hizmetleri.

ISO; Uluslararası standartlar kurumudur.

ISO standartlarıyla bu kurumun belirlemiş olduğu uluslararası geçerliliği olan kurallardır.

ISO Belgeleri, bir firmanın ilgili konuda uluslararası standartlara sahip olduğunun kanıtıdır.

ISO Belgeleri, ISO kurumu tarafından belgenin verildiği ülkenin akreditasyon kurumu ( TÜRKAK) tarafından onaylanan ve yetkilendirilen firmaları tarafından verilen uluslararası geçerlilikte olan belgelerdir.

ISO 9001  2015 Kalite yönetim sistemi

ISO 14001  Çevre yönetim sistemi

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 50001 Enerji Verimliliği Yönetim Sistemi

2) CMMI (Capability Maturity Model Integration) Danışmanlık,Uygulama,Periyodik Denetim Hizmetleri: İşletme yazılım,planlama,geliştirme,yapılandırma süreçlerinin olgunluğunu analiz eden bir modeldir.

3) Kişisel Verileri Koruma Kanunu (K.V.K.K) kapsamında Danışmanlık,Uygulama,Periyodik Denetim Hizmetleri:

7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel  Verilerin Korunması Kanunu(K.V.K.K) Kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin uygulamaları gereken iş süreçlerini ve uygulayacakları güvenlik kurallarını düzenleme amacını taşımaktadır. Başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, ilgili kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak, bu yükümlülüklerinin temelini oluşturmaktadır. Kişisel verilerinin elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması veya sınıflandırılması gibi her türlü işlem kişisel veri işleme olarak kabul edilmektedir ve kanunda düzenlenen kurallara uygun olmalıdır. İnternet üzerinden İş ve işlemler gerçekleştiren her kurum 5651 sayılı kanuna ; Kişisel bir bilgi  tutan her kurum ise KVKK’ya tabidir. K.V.K.K uyumluluğu süreci ,idari ve teknik birçok ihtiyacın bir araya gelmesi ile tamamlanmaktadır. Dolayısıyla yalnızca bir aydınlatma metni hazırlamış olmak, anti virüs programı satın almak ya da VERBİS ( Veri sorumluları sicil bilgi sistemi) kaydını gerçekleştirmiş olmak, kurumumuza KVKK’nın yüklediği sorumlulukları yerine getirmeyecektir.

4) Güvenli Turizm Sertifikası Danışmanlık, Uygulama Hizmetleri

5) Güvenliği Turizm Sertifikası Denetim Faaliyetleri (TÜV Rheinland)

6) Devantajlı Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi

ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ