ABDULLAH SEVİMÇOK DAN ODAMIZA ZİYARET

AYDOĞAN “ESNAF ODALARI BİRLİĞİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ” Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok ve ilçemizdeki esnaf odası başkanları Odamızı ziyaret etti. Ziyarette ilçemiz ve bölgemize ilişkin projeler ve yapılması gerekenler konuşuldu.

2010 Mayıs ayında göreve seçilen Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği ilçemizde odamız yönetim kurulunu da ziyaret etti. Göreve geldikten sonra Odamız ilk ziyaretini gerçekleştiren Sevimçok, amacının Antalya’da kendilerine bağlı odalarla uyum içinde çalışarak her yere hizmet etmek olduğunu söylerken bölgemizin en etkin kuruluşlarından olan Ticaret ve Sanayi odaları ile de işbirliği yapmak istediklerini söyledi. Ziyarete ilçemizde faaliyet gösteren Esnaf Oda Başkanları da yer aldı. ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, Alanya Ekonomisinin hızla büyüme gösterdiğini belirterek başladığı konuşmasında hedeflerinin ALTSO olarak bu büyüme ve gelişmenin her zaman bir adım önünde yer almak olduğunu söyledi. Aydoğan, sivil toplum kuruluşu olan odaların bulundukları bölgelere hizmet etmesinin önemine işaret ederken, TOBB’un Turizm Komisyonu Başkanı olarak bölgemizin sorunlarını Ankara da yaptıkları çalışmalardan söz etti. Aydoğan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdullah sevimçok’un da başarılı işler yaptığını ve bundan memnuniyet duyduğunu belirterek, bölge yararına olacak işbirliği konularında çalışma yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.