ALTSO ESKİ MECLİSİNE PLAKETLİ TEŞEKKÜR

GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPANLARA ŞÜKRAN PLAKETİ Odamız 2009 yılının üçüncü meclis toplantısında Ocak ve Şubat ayında alınan karalar ve hayata geçirilen projelerin sunumu yapıldı. ALTSO’nun geçmiş dönem (2005-2009 yılları arasında) görev yapan meclis üyelerine, oda yeni yönetim kurulu tarafından alınan karar gereği plaket verildi. Plaketleri sahiplerine ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ve Meclis Başkanı Mustafa Tuna takdim etti.

Odamız Meclisi Şubat ayı toplantısını yapıldı. Odamız konferans salonundaki toplantıya 2005-2009 yılları arasında görev alan meclis üyeleri ve yeni dönem meclis üyeleri katıldı. Mustafa Tuna Başkanlığındaki meclis toplantısında odanın geride bıraktığı ay içerisindeki faaliyetleri ve yeni dönem projelerinin sunumu yönetim kurulu başkanı Kerim Aydoğan tarafından yapıldı. Oda Başkanımız Kerim Aydoğan, kısa zamanda çok sayıda ziyaret ve projeler üzerinde çalışma yapıldığını söyleyerek, “Halk bankası ile oda üyeleri içini kredi anlaşması, açık oto pazarı kurulması, hallerin birleştirilmesi için gerekli altyapı hazırlanması, üniversite kurulması ile ilgili girişimler” gibi konularda çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Aydoğan, geçtiğimiz hafta sonu Doğanay otelde yapılan “Stratejik Planlama” toplantısının katılımının yüksek olması ve sonuç bildirgesinin Alanya yararına faydalı çalışmalara imza atacağını dile getirdi. Toplantıda alınan kararların ilerleyen günler içinde kitap haline getirileceği belirtildi. Aydoğan, ayrıca Odamız ile Antalya SMMO arasında işbirliği ile mali danışma ofisi ve ‘İş melekleri’ projesinin müjdesini verdi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan,konuşması ardından geçtiğimiz dönem görev yapan meclis üyelerine plaket sunuldu. Oda eski Meclis başkanı Metin Atalay’ın plaketini yeni meclis başkanı Mustafa Tuna verirken ALTSO eski başkanı Kerim Taç’ın plaketini yeni başkan Kerim Aydoğan verdi. Odamızın eski yönetim kurulu üyelerini de içine alan eski meclis üyelerin plaketlerinin birini Aydoğan, birini Tuna verdi. Dilek ve temennilerin ardından meclis sona erdi.