Foto Galeri

ALTSO MYO İKRAM BÖLÜMÜ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

ALTSO MYO’DAN ODAMIZA TEŞEKKÜR Odamız Aylık Olağan Meclis Toplantısı 29 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirildi. Oda faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıya ALTSO MYO Müdürü Doç Dr Hulusi Doğan da katılarak yükseköğrenime verdiği katkılar nedeniyle Odamız Meclisine teşekkür etti.

Mustafa Tuna başkanlığında toplanan ALTSO Meclisi’nin konukları ALTSO Meslek Yüksek Okulu’nun yemek yarışmasında Türkiye 2’ncisi olan öğrencileri ve öğretim görevlileriydi. Aldıkları kupayı kendilerine her zaman destek olan ALTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan’a takdim eden Okul Müdürü Doç Dr Hulusi Doğan ve başarılı öğrenciler kendilerine güvenerek destek olan ALTSO Meclisine teşekkür ettiler. Konuya ilişkin bir açıklama yapan ALTSO MYO Müdürü Hulusi Doğan, “Bugün burada kendimi bir konuk değil adeta ev sahibi olarak gördüğümü ifade etmeliyim. Çünkü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurduğu ve çiçeğinden masasına kadar her şeyin odamız tarafından karşılandığı bir okulun müdürüyüm. 2 Yıl önce 80 olan öğrenci sayımız bugün sizlerin sayesinde 1000 lli rakamlara ulaştı. ALTSO Yönetimi’nin desteği her zaman yanımızda oldu. Bu destek bizi başarıya götürüyor. Bakınız ikram bölümü öğrencilerimiz Türkiye genelinde yapılan yarışmada Türkiye ikincisi olmayı başardı. Bu çocuklarımıza her türlü maddi ve manevi desteği ALTSO verdi. Daha önemlisi Sayın Başkanımız Kerim Aydoğan bu çocuklara güven ve cesaret aşıladı. Başarılarımız bununla da sınırlı kalmadı. Sizlerden aldığımız destekle birçok alanda çok önemli proje çalışmaları yaptık. Araştırmalar yaptık ve bu araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaştık. Sizden gördüğümüz çok büyük destek sayesinde başarılı öğrencilerimiz ülke genelinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçen sene bir öğrencimiz dalında Türkiye 1’incisi olarak ülkemizin en önemli fakültelerinden birine geçiş yaptı. ALTSO’nun desteğiyle ülkemizin en güzel binası ve şartlarına sahip olan bir Meslek Yüksekokuluna sahibiz. Bu manada İkram Bölümü öğrencilerimizin aldığı bu önemli ödülü ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan’a takdim etmeyi kararlaştırdık” dedi. ALTSO MYO İkram Bölümü öğrencileri öğrencilerinin elde ettiği 2’ncilik kupasını ALTSO MYO Müdürü Doç Dr Hulusi Doğan’ın elinden alan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan da , ALTSO’nun adını taşıyan bu okulun Alanya’nın olduğu kadar gelecekte ülkemizin de gururu olacağına inandığını söyledi. Aydoğan verdikleri desteği ve kendilerine duyduğu güveni boşa çıkarmayan öğrencileri de tebrik etti.

Foto Galeri