Foto Galeri

BAŞKAN ERDEM SU SPORU İŞLETMECİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Alanya’da faaliyet gösteren su sporu işletmecileriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Sektörde yaşanan sorunları değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Erdem, “Her sektörde olduğu gibi su sporu sektöründe de yaşanan sorunlarla ilgili olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” dedi.

ALTSO Başkanı Eray Erdem, sahilin huzur ve güvenliğinin sigortası olarak bilinen su sporu işletmecilerini ALTSO’da ağırladı.

ERDEM: “SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Erdem, sektörün sorun ve çözüm önerileriyle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, sektörle ilgili genel değerlendirmelerde bulundukları belirtti.

Başkan Erdem’in açıklaması şu şekilde: “Turizmin önemli paydaşlarından olan ve sahilimizin huzur ve güvenliğinin sigortası olarak gördüğümüz su sporu işletmecisi dostlarımızla odamızda bir araya geldik.
Arıtma, kalifiye personel, su sporu işletmecilerine tahsis edilen alanların yetersizliği, hanutçuluk, kira ücretleri gibi önemli konular üzerine istişarelerde bulunup, kıymetli arkadaşlarımızın STCW (Can kurtarma araçlarını kullanma yeterliği belgesi) yenileme sürecinin Alanya’da yapılabilmesi ile ilgili taleplerini aldık.
Her sektörde olduğu gibi su sporu sektöründe de yaşanan sorunlarla ilgili olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.
İş insanlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Foto Galeri

BAŞKAN ERDEM SU SPORU İŞLETMECİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ