BAŞKAN ŞAHİN ALANYA’DA CAN DOSTLARIMIZI SEVİNDİRDİ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Alanya sokaklarında kediler ve köpekler için mama ve su kapları ile mama ve su dağıttı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, bu kez 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle can dostlarımızı sevindirdi.
Şahin’in Alanya sokaklarında mama ve su kapları ile mama ve su dağıttığı etkinliğe aynı zamanda ALTSO Genç Girişimciler Kurulu Üyesi olan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, iş insanları, hayvanseverler ve vatandaşlar da katıldı.

HAYVANSEVERLERDEN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Öte yandan etkinliğe katılan ve aynı zamanda ALTSO Genç Girişimciler Kurulu üyesi olan İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Antalya Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği İl Temsilcisi Helena Balaban ile Alanya Hayvan Hakları Hareketi Kurucusu Üyesi Mehmet Ergün de Başkan Şahin’e teşekkür ederken, Şahin’in geçmişte olduğu gibi bundan sonra da sokak hayvanları için yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını dile getirdiler.
Başkan Şahin, etkinliğe ilişkin açıklamasında aynen şu ifadelere yer verdi:
FARKINDALIK OLSUN İSTEDİK
“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, hayatımızı paylaştığımız can dostlarımız için bir etkinlik düzenleyerek, toplumsal farkındalık bilincine katkıda bulunmak istedik. Etkinliğimize aynı zamanda Odamız Genç Girişimciler Kurulu Üyesi olan İYİ Parti İlçe Başkanımız Sayın Alper Arıkan, Hayvansever Derneklerinin temsilci ve gönüllü üyeleri, Odamız Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ve sokakta rastladığımız tüm güzel kalpli iş insanları ile vatandaşlarımız destek verdi.
Yüce Allah’ın bizlere emanet ettiği ve ‘Dilsiz kullarım’ dediği sokak hayvanlarını, bir gün değil, her gün hatırlamamız ve onların yaşam haklarına saygı göstermemiz gerekiyor. Bugün de onlar için Alanya’mızın muhtelif yerlerine mama ve suluk kabı ile gıda ve su dağıttık.
İnşallah hep birlikte sokak hayvanlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek adına geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hayvansever dostlarımızla proje üretmeye ve can dostlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, bu etkinliğimizin genç, yaşlı, çocuk her kesimden insana örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Sadece 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde değil her zaman can dostlarımızın yanındayız

BAŞKAN ŞAHİN ALANYA’DA CAN DOSTLARIMIZI SEVİNDİRDİ