ERDEM: “ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUZ”

ALTSO Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Erdem toplantıda geçtiğimiz aya ilişkin yönetim kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi. Faaliyetler meclisten oy birliği ile geçerken, ALTSO’nun hazırlanacak 2023-2027 Stratejik Plan için de meclis üyeleri bilgilendirildi.

Başkan Erdem bu çalışma ile ALTSO’nun zayıf ve güçlü yanlarının swot analizi yöntemiyle de belirleneceğini dile getirirken, ALTSO Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kahya da 2023-2027 Stratejik Plan ile ilgili detaylı bilgi aktardı.
Toplantıda konuşan Başkan Erdem, mülkü olup da ikametgahı olmayan yabancı ülke vatandaşlarının elektrik aboneliği ile ilgili yaşadıkları soruna değinerek, “Abonelik sorununda etkin rol oynayıp, çözümün bir parçası olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı 31 Ocak 2023 Salı günü ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Açılış, yoklama ve mazeretlerin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu faaliyetleri Başkan Eray Erdem tarafından meclis üyelerine aktarıldı.

Mülkü olup da ikametgahı olmadığı için elektrik abonesi alamayan yabancı ülke vatandaşlarının yaşadığı sorunun çözümü konusunda devreye girdiklerini belirten Başkan Erdem, “CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürümüz Fahrettin Tunç ile görüşerek bu insani problemin çözüme kavuşmasında etkin rol oynadık” dedi.

Alanya Müteahhitler Birliği ve Alanya Emlakçılar Derneği’nin teşekkür ziyaretine de değinen Başkan Erdem, “CK Enerji Akdeniz Elektrik’in mülkü olup da ikametgahı olmayan yabancılara abonelik vermeme yönünde aldığı yanlış kararın düzeltilmesindeki emeklerimiz nedeniyle teşekkür ziyaretine gelen MÜTBİR ve ALEMDER heyetini odamızda ağırladık. Bundan sonra da sektörlerimizden gelen tüm talep, öneri ve şikayetleri de titizlikle ele alacağız. Ortak akıl misyonumuz ile Güzel Alanya’mızın sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘ALKÜ İLE PROTOKOL İMZALADIK’

Kişisel eğitim ve mesleki yeterlilik konularında daha kapsamlı çalışmalar yürütmek, eğitimi daha geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladıklarını belirten Başkan Erdem, “Her şeyin başı eğitim anlayışından hareketle, Alanya’mızın önemli markası ve kazanımı olan üniversitemizin bilgi ve deneyiminden daha fazla yararlanmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Erdem ayrıca, KOSGEB ve EYT bilgilendirme seminerleri, komite toplantıları ve eğitim çalışmalarıyla ilgili de meclis üyelerini bilgilendirdi.

ERDEM: “ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUZ”