MESLEK ODALARI TEMSİLCİLERİ ODAMIZIN KONUĞUYDU

ALANYA SORUNLARI İÇİN MESLEK ODALARI İLE ORTAK HAREKET EDİLECEK

Alanya’da faaliyet gösteren meslek odası başkan ve temsilcileri Odamız Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek, gelecek dönemde yapılacak çalışmalarda işbirliği içinde olma kararına vardılar.

Odamızın göreve yeni başlayan Yönetim Kurulu olarak, gelecek dönemde yapılacak çalışma ve etkinlikleri ilçemizde faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile koordineli olarak yapılması amacı ile ilçemizde faaliyet gösteren meslek odaları temsilcileri ile bir toplantı düzenledi. 03.02.2009 tarihinde odamız fuaye salonunda düzenlenen etkinlikte, Oda ve Temsililiklerinin başkanları yanında yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Etkinlikte yeni yönetim kurulu üyeleri ile tanışma ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar ve karşılıklı işbirliği olanakları görüşüldü   Oda Meclis Başkanımız, Meclis Başkan Vekillerimiz  ve Yönetim Kurulu üyelerimizin de hazır bulunduğu toplantıya, katılım oldukça yüksekti. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Oda Başkanımız Kerim Aydoğan, etkinliğin amacının ALTSO olarak Alanya’nın ortak sorunlarında tüm meslek kuruluşları ile müşterek hareket etmenin ilk adımını atmak olduğunu vurgulayarak, yeni yönetim kurulu olarak tek gayelerinin Alanya için bir şeyler yapılması olduğunu söyledi. Aydoğan: ‘’Alanya hepimizin. Alanya için yapılacak her türlü çalışmayı birlikte yapmak istiyoruz, bu konuda odamızın tüm imkanları sonuna kadar sizlerin emrinde olacaktır. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni dönemde yapacağımız çalışmalar ile ilgili hepinizin görüşlerine ihtiyacımız olacaktır. Başta Alanya’nın il olması, Alanya Üniversitesi gibi konularda Oda olarak ciddi çalımlalar yürüteceğiz ve bunları birlikte başaracağız’’ dedi. Oda başkanımızın konuşmasının ardından söz alan diğer tüm Oda başkanı ve temsilciler de ALTSO’nun davetinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, ALTSO nun tüm meslke kuruluşlarını bir araya getirerek ortak hareket etme niyetini göstermesinin önemine dikkat çektiler.