Dosyalar

ODA LOGOLU HALKCARD DAĞITIMINA BAŞLANDI

HALKBANK-ALTSO İŞBİRLİĞİNDE HAZIRLANAN KREDİ KARTLARIYLA TANITIM VE EĞİTİME KATKI FIRSATI ALTSO tarafından eğitim ve tanıtım çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla bir süredir Türkiye Halkbankası A.Ş. işbirliğinde çalışmaları devam eden “Özel ALTSO Logolu Kredi Kartlarının” dağıtımına başlandığı açıklandı. Oda logolu kartlarla yapılan harcamalardan Alanya’nın tanıtım ve eğitimine katkı yapılabilecek.

ALTSO ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında Oda üyelerine Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından hazırlanan özel ALTSO logolu HalkCard kredi kartının dağıtımına başlandı. KREDİ KARTI İÇİN ÜYELER TELEFONLA ARANACAK
Söz konusu kredi kartlarına sahip olmak isteyen ALTSO Üyelerinin Türkiye Halkbankası’nın Alanya Şubesine başvurmasının yeterli olacak. Ayrıca Oda üyeleri Halkbankası tarafından telefonla aranarak, kredi kartı talepleri olup olmadığı sorularak talep eden üyelere kredi kartı hazırlanarak elden teslimi yapılacak  Üyelerimiz adına düzenlenmiş özel logolu kredi kartları ile o ay içinde yapılmış harcamalarının ciro tutarlarının toplamı üzerinden %0,03 (binde 3) oranında tutarı, Odamızın Türkiye Halk Bankası A.Ş. Alanya Sanayi Şubesi ’nde bulunan hesabına aktarılacaktır. Odamız hesabına aktarılan bu fon Alanya’nın tanıtım faaliyetleri ve eğitim faaliyetlerinde kullanılacaktır” denildi. ODA LOGOLU KREDİ KARTI İLE YAPILAN HARCAMALAR İLE ALANYA TANITIMINA KATKI FIRSATI
Konuya ilişkin bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan,  amaçlarının ilçemizin tanıtım ve eğitim hayatına elden geldiği kadar katkıda bulunmaktır. Bunun için tüm gücümüzü seferber ediyor ve yeni projeler hayata geçiriyoruz. Saygıdeğer Odamız üyeleri de bu kartları kullandığı takdirde hiçbir maddi kayba uğramadan Alanya’nın tanıtım ve eğitim hayatına katkıda bulunacaklar. Çalışmamız şimdidien ilçemize hayırlı olsun” dedi. ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Türkiye Halkbankası Alanya Şube Müdürü Ahmet Yıldız, Ticari Şube Müdürü Zehra Vural ve Hal Şubesi Müdürü Hüsnü Tekmevuray ise yaptıkları açıklamada, “Alanya Ticaret eve Sanayi Odası’nın eğitim ve tanıtım çalışmalarına yaptığı katkı  bu projeyle artarak devam edecektir. Şehrine hizmet etmek isteyenler için sunulan bu imkandan her oda üyesinin faydalanmasını bekliyoruz. Umarız ALTSO üyelerinin desteğiyle Alanya tanıtım ve eğitimde daha iyi yerlere gelir ” dediler.

ALTSO LOgolu HalkCard Özellikleri İçin TIKLAYINIZ…  Ayrıntılı Bilgi İçin:     Türkiye Halk Bankası Alanya Şubesi

İlgili Personel  : Mehmet ESBA  / Şenay GÜZEL
Tel                 : 0242 510 10 06  – 07
Faks               : 0242 513 50 06