ODAMIZ YÖNETİMİ AGC NİN KONUĞU OLDU

ODAMIZ YÖNETİMİ BASIN İLE BULUŞTU Odamız Yönetim Kurulu, 25 Ekim 2010 Pazartesi günü ACG Bistro Center’da Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu olarak basın mensupları ile buluştu. Toplantıda odanın çalışmaları ve takip edilen projeler konuşuldu.

Meclis  Başkanı Mustafa Tuna’nın da katıldığı sohbet toplantısında Oda Başkanımız Kerim Aydoğan , basın mensuplarına görevde oldukları süre içinde yaptıkları çalışmalardan söz etti ve devam eden projeler için destek istedi. Aydoğan, Konaklı Kongre Merkezi projesinin ilçemizin ufkunu değiştirecek bir proje olduğunu önemle vurgularken, gelecek yılın ortalarında faaliyete girecek merkezin İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nden sonra ikinci büyük merkez olacağını söyledi. Oda Başkanımız bu proje ile Kış Turizmi konusunda dev bir adım atılmış olacağını vurguladı. Aydoğan açıklamasında , “Projeler akşama hazırlanıp sabaha yapılacak işler değil. Zaman harcıyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz, tamamlanması belki yıllar alacak projeler geliştiriyoruz ama bu da geçmişe bakıldığında bir artı değerdir. Bir buçuk iki yıl önce stratejik planı ve çalışmalarımızı bir rapor haline getirdik.. Alanya basınından bu konularda bize destek olmanızı istiyoruz AGC Başkanı Mehmet Ali Dim de konuşmasına ALTSO’nun Aydoğan başkanlığında yeni yönetimiyle büyük bir ivme kazandığını belirterek başladı. Dim, “Alanya ticaret odamız iki yıl içerisinde ivme kazandı. Ortaya konulan projeler de ortada. Meyve veren ağaç taşlanır, bundan gocunmamak lazım. Bu performansı alkışlıyorum” dedi.  Öte yandan ALTSO Web TV ile ilgili de konuşan Kerim Aydoğan, gelişen teknoloji dünyasında iletişimin internet ortamına kaydığını belirterek, ALTSO’nun teknolojik yeniliklere açık ve uygulamadan yana olduğunu dile getirdi. Aydoğan, “Biz odamızın çalışmalarını ve etkinliklerimizi bu şekilde insanlara eğitim ve konferanslarımızı verebilirsek odamız amacına ulaşmış olacak. Artık her şey internet ortamına giriyor. Böylelikle vatandaşlarımız ve üyelerimiz toplantı ve etkinliklerimizi internetten canlı olarak izleyebilecekler” diye konuştu.